7-godišnjak predivnom gestom raznježio kraljicu Elizabetu pa dobio posebno pismo

Foto: EPA-EFE

MLADI obožavatelj kraljice Elizabete II. smislio je pametan način da je usreći i zabavi tijekom izolacije. Naime, osmislio je slagalicu koja je kraljici trebala poslužiti kao razbibriga, a čini se da je uspješno ispunila svoju funkciju.

U razgovoru za BBC Jo Madders, majka sedmogodišnjeg Timothyja koji je osmislio "kraljevsku slagalicu", rekla je da njezin sin nije želio da kraljica bude usamljena za vrijeme izolacije u dvorcu Windsor.

"Malo sam se zabrinuo da će se ona možda osjećati pomalo tužno", rekao je Timothy za BBC, govoreći o tome gdje je pronašao nadahnuće za stvaranje i slanje igre za kraljicu.

Njegova slagalica uključuje traženje pojmova koji imaju veze sa srećom, a da je napravio dobar posao, potvrđuje i činjenica da mu je uskoro stigao i odgovor s kraljevskog dvora, prenosi Insider.

"Kraljica je željela da vam pišem i zahvalim na Vašem ljubaznom pismu i na zagonetki koju ste posebno osmislili za Njeno Veličanstvo. Vaša promišljenost se izuzetno cijeni, a Kraljica se nada da se i vi pazite i da se dobro držite u trenutnoj situaciji", piše u pismu koje je dječak dobio.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.