Ljudi kritizirali oca koji se smijao nakon što mu je kći pokazala srednji prst

Foto: TikTok

ČETVEROGODIŠNJA djevojčica postala je zvijezda društvenih mreža nakon što je svom tati pokazala srednji prst jer ju je zadirkivao. Nia Matangi u viralnom videu pokazala je svoju drsku stranu, a neke je cijela situacija potaknula da kritiziraju njezinog oca Ilaija.

Djevojčica se rasplakala nakon što ju je sestra slučajno udarila dok su igrale ragbi, na što joj je otac rekao da mora očvrsnuti.

"Očvrsnuti? Ušuti", odgovorila je Nia ocu pa pokazula srednji prst i nastavila plakati. Ilai se glasno nasmijao.

@havea_676 Harden up shut up!!🤦🏾‍♂️😂 someones not a happy camper 😂 #havea676 #tongankids ♬ original sound - HaveaMatangi

Video je pregledan 6.7 milijuna puta, a u odjeljku za komentare našla su se raznolika viđenja situacije.

"Predobra je", "Nasmijala me do suza", "Ja bih bio kažnjen 10 godina da sam to napravio roditeljima", "Zašto se smiješ na ovakvo ponašanje", pisali su ljudi, a Ilai je odlučio odgovoriti nekima.

"Razgovor o tome da je ovakvo ponašanje nedopustivo je za drugu priliku. Da budem iskren, ovo sam zaslužio. Ljude je uzrujalo što dijete pokazuje srednji prst i slažem se da to ne bi trebala raditi, ali sve se svodi na kontekst i situaciju. Ne smatram se strogim roditeljem, ali imamo granice i vrijednosti kojima učimo svoju djecu", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.