Mama iznenadila otkrivši što radi kada njezina djeca dobiju loše ocjene u školi

OD KAD su društvene mreže postale široko rasprostranjene, imali smo prilike vidjeti puno različitih stilova roditeljstva. Neki uključuju agresivnost i razbijanje dječjih igraćih konzola nakon što djeca upadnu u neku nevolju. Očekivano, takve "tehnike" uvijek izazovu lavinu negativnih reakcija. No vidjeli smo i puno dobrih primjera koje vrijedi slijediti, a jedan takav se nedavno pojavio na TikToku.

Naime, mlada žena koja je majka četvero djece podijelila je video na popularnoj platformi u kojem je demonstrirala "neobičan" način poučavanja svoje djece nakon što je saznala da su počela nizati loše ocjene u školi.

Na početku je pokazala sve što njezina djeca imaju. Od brojnih televizora do različitih igraćih konzola.

@binky_belll

🔨🎮 #parentingdoneright #SelfImprovement #parentinghack #gentleparenting

♬ Quirky - Oleg Kirilkov

"Pa kad im ocjene počnu padati zbog videoigara, znate što moram učiniti?" pita ona dok u rukama drži čekić. Ali onda video dobiva neočekivani zaokret.

"Moram sjesti i razgovarati s njima. Moram im reći da sam primijetila pad ocjena. I moram vidjeti događa li im se nešto mentalno ili emocionalno. Moram razgovarati s njima i naučiti ih zdravim granicama kada je tehnologija u pitanju. Moram prestati kriviti videoigre za stvari koje mogu kontrolirati u svom domu", objašnjava.

Video ima preko 820.000 pregleda na TikToku, gdje je izvorno podijeljen, i više od 4000 komentara. Osim toga, njezin video je na Redditu u samo jednom danu dobio više od 65 tisuća lajkova i nekoliko tisuća komentara. 

Iako mnogima to nije bilo lako priznati, istaknuli su kako su očekivali potpuno drugačiji rasplet. No jednoglasno su je pohvalili zbog njezinog pristupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.