Mama iznenadila sina izletom u Disneyland, ali ovakvu reakciju nije očekivala

Foto: Shutterstock

IAKO većina roditelja vjeruje kako je izlet u Disneyland nešto što će svako dijete oduševiti, reakcija dječaka Andrewa iznenadila je većinu korisnika na društvenim mrežama. Njegova kuma, koja na TikToku objavljuje pod imenom @vanessitaa92, podijelila je video koji je u kratkom vremenu postao viralan, a vrlo je jasno i zašto.

@vanessitaa92 That first time i heard a kid say they hate disneyland 😂 #disneyland #notafan #disneyhate #moody #godson #funny #loveandhaterelationship #disneyadventures ♬ original sound - Vanessitaa92

Naime, mama i prijateljica žene koja je ovu snimku odlučila objaviti željela je iznenaditi svog sina izletom u Disneyland, ali ovakvu reakciju definitivno nije očekivala. Umjesto sreće i oduševljenja, dječak je bio vidljivo uzrujan.

''Zašto si me dovela ovdje? Mrzim ovo mjesto'', rekao je u videu kada ga je mama pitala zašto je nezadovoljan. U komentarima se odmah javilo mnogo roditelja koji su u ovoj neobičnoj reakciji prepoznali i svoje mališane.

''Ovakav je točno moj sin. Na mjestima gdje bi sva ostala djeca doslovno poludjela od sreće, on nikada ne uživa. Suosjećam s tobom'', jedan je od takvih komentara. No našli su se i oni roditelji koji su rekli kako je dječak samo razmažen.

''Umjesto da bude zahvalan, on se ovako ponaša. Razmaženo'', napisala je jedna mama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.