Mama kojoj je u trudnoći karijes pojeo zube pokazala kako izgleda bez proteze

Foto: TikTok

36-GODIŠNJA TikTokerica Alicia, koja se predstavlja kao Princess Glitterhead, odlučila je pokazati kako izgleda njezina proteza, odnosna ona bez nje. 

"Ja sam žena s ugrađenom protezom i danas ću vam pokazati kako izgledam s njom i bez nje. Želim da svima pokažemo da smo predivne u obje varijante", rekla je u jednom od videa kojima pokušava razbiti stigmu koja se veže za zubne proteze.

Ljude je oduševila njena hrabrost pa su joj počeli postavljati pitanje kako je uopće izgubila svoje zube, odnosno zbog čega je morala staviti zubnu protezu.

@princxssglitterhead

When I got ##snapindentures & ##miniimplants I ##feared the ##mirror & the ##🌎 but what I needed most was ##selflove ##WhatsPoppin ##loveyourself ##facereveal

♬ Iris - Natalie Taylor

"Suprug i ja smo se vjenčali kad smo imali 20 godina, a prvo dijete smo dobili godinu dana kasnije. Tada su počeli moji stomatološki problemi. Bebe trebaju puno kalcija, a moji zubi su postajali iznutra šuplji i jednostavno su pucali i ispadali", ispričala je. 

Drugo dijete rodila je s 24 godine, a nakon te trudnoće potrošila je 10 tisuća dolara na spašavanje gornjih zubi. 

@princxssglitterhead

Answer to @dunninstyle Full video on YT #glitterheaddentaldiaries #toothlessprincess #YasClean #whyyy #denturesatayoungage #storytimevideos #dentaltok

♬ original sound - princessglitterhead

"Godinu dana sam svaki tjedan išla zubaru. Dobila sam dva trodijelna mosta, gornji korijen mi je kanaliziran i stavljene su krunice. Nakon devet godina jedan od tih mostova se zagnojio i bila sam spremna za protezu", kaže Alicia.

Ušla je u ordinaciju s 13 svojih zubi, a izašla nakon dva i pol sata s 10 implantata - šest na gornjoj čeljusti, četiri na donjoj. 

"Ukupno sam na zube potrošila 16.900 dolara", zaključila je.

@princxssglitterhead

Reply to @darlenepetrocine ##ipaidwhat ##snapindentures ##pricetag ##priceless ##WidenTheScreen ##OneStepCloser ##denturesatayoungage ##normalizedentures ##fy

♬ Send Me on My Way - Vibe Street
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.