Mama kreirala dekicu za dojenje koju je Facebook odbio promovirati

Foto: Facebook

KAŽU da je čak i antireklama dobra reklama, pa je tako i ovaj proizvod doživio svoju javnu slavu tek nakon što su ga na Facebooku zabranili promovirati.

LINDSAY White imala je najbolje namjere kad je stvorila trendi crno-bijelu dekicu Boobs, namijenjenu dojiljama koje doje vani, a osmišljena je da ujedno prekrije bebicu te oda počast dojenju i dojiljama, svakoj "na svoj način". Međutim, ekipa na Facebooku to nije shvatila tako te je zabranila njenu promociju s argumentima da se proizvod ne može promovirati zbog seksualnog sadržaja.

Dekica je naime bijela, po njoj su crnom bojom nacrtane grudi svih oblika i veličina, a na fotografiji za oglas prikazana je mama dok doji, golih ramena i tek naznakom golih grudi.

Međutim, vlasnica dekice, ideje i online butika u kojem se dekice prodaju njome nije mislila provocirati javnost niti aludirati na nešto seksualno pa se zato jako začudila odbijenici s Facebooka, zbog čega je cijela priča i izišla u javnost.



"Bijesna sam što su me odbili na takav način. Ispočetka sam mislila da nisam stavila dobre postavke te mi zbog toga odbijaju uzeti novce za promociju, a kad je konačno stigao odgovor, nisam mogla vjerovati", ispričala je medijima i dodala da je upravo takav stav nekoga od "gore" krivac zbog kojeg se žene ne osjećaju ugodno kad doje u javnosti. ''Zato sam i osmislila ovu dekicu, da bude pokrivač, a da opet na neki način oda čast dojiljama. Uostalom, vidjela sam toliko dozvoljenih reklama na Facebooku koje su znatno seksualnije od fotografija koje sam ja poslala da mi na kraju ne ostaje ništa drugo nego da zaključim, još jednom, da s ovim svijetom još uvijek dosta toga ne valja. I da bi se napokon trebalo prestati na dojenje gledati kao na nešto krivo. Zbog toga se žene često i ne usude podojiti svoje dijete, a sada ispada da čak ni prekrivač nije primjeren proizvod."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.