Mama na TikToku podijelila kako partija na Ibizi: Povela je i četveromjesečnu kćer

MLADA mama Margo Fifa na svome TikToku pokazala je kako se s prijateljima zabavlja partijajući na Ibizi. Međutim, ono čime je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama bila je činjenica što je sa sobom povela i četveromjesečnu kćer. U videu koji je vrlo brzo postao viralan možemo vidjeti mamu kako pleše među mnoštvom ljudi dok u naručju drži svoju bebu.

@margofifa #ibiza #babygirl #babytok #babyvideo #babiesoftiktok #cutebaby #babydance #mumslife #partybaby ♬ Get Ready - Steve Aoki Vocal Radio Edit - 2 Unlimited

"S četiri mjeseca prvi put u klubu na plaži, i to još na Ibizi'', napisala je u opisu svoje objave koja je izazvala podijeljena mišljenja ostalih roditelja. I dok jedni misle da je njezina kći još puno premlada da ju vodi sa sobom na partijanje, drugima se njezina ideja svidjela.

''I ja želim biti ovakva mama'', ''Svaka ti čast, neki ostavljaju djecu kod baka i djedova kad odlaze na odmor, ovo je puno bolje'', ''Čak je i mala beba na Ibizi, samo ja nisam...'', samo su neki od takvih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.