Mama nasmijala videom: Ovako izgleda fotografiranje prvog, drugog i trećeg djeteta

Screenshot: TikTok

MNOGA dosadašnja istraživanja pokazala su da postoje razlike u odgoju prvog, drugog i trećeg djeteta. Dok kod prvog djeteta roditelji uglavnom paze na svaku sitnicu i brinu se oko najmanjih detalja, kod trećeg je sve već puno opuštenije i prirodnije. Roditelji više nisu toliko pod stresom jer sve im, objašnjavaju stručnjaci, dolazi spontano.

To je na vlastitom primjeru pokazala i Nicole Oliver, mama troje djece ,objavivši na svom TikTok profilu urnebesan video, u kojem su se pronašli mnogi roditelji. Naime, u njemu je na duhovit način prikazala koja je razlika između fotografiranja prvog, drugog i trećeg djeteta.

Ne samo po njenom mišljenju, nego i iz iskustva mnogih drugih roditelja s više djece, to je uistinu tako. Prvo dijete fotografiramo i snimamo gotovo svake minute, ne propuštamo ništa i sve nastojimo zabilježiti. S drugim to radimo nešto rjeđe jer, budimo iskreni, više ni nemamo toliko vremena, dok s trećim jedva i stignemo napraviti koju fotografiju.

@mamaoliverr How true is this 😂😂 #firstborn #middlechild #youngest #momsoftiktok #momcomedy #momhumor #relatablemamas #FYP #badmomsoftiktok ♬ Baby Pictures - T a m 🌾

TikTok video ove mlade mame brzo je postao pravi hit, a dosad je pogledan preko 14 milijuna puta. I dok je bilo pojedinaca koji se nisu složili s porukom koju Nicole šalje jer, kako oni kažu, svako svoje dijete fotografiraju jednako često, većina roditelja ipak se pronašla u opisanoj situaciji.

''Ovo je toliko točno, doslovno kao da si opisala mene i moju obitelj'', samo je jedan od mnogih komentara ispod videa.