Mama otkrila kako je shvatila da je zaboravila pokupiti kćer iz škole

VEĆINA roditelja se našla u situaciji da doziva svoje dijete, a ono ga ignorira. Jedna mama s TikToka je podijelila svoje iskustvo i otkrila da u njenom slučaju nažalost nije bio problem u ignoriranju, nego u njenom iznenađujućem previdu.

U sad već viralnom videu objasnila je kako je pripremala večeru i zatrebala joj je pomoć oko nečega. Pozvala je svoju kćer tinejdžericu da joj pomogne, a ova nije odgovarala. "Postala sam ljuta i razmišljala kako ću, kad završim, otići do nje i očitati joj bukvicu." U tom je trenutku zazvonio telefon, na ekranu se pokazao broj koji je mami bio nepoznat. S druge strane linije bila je njena kćer. "Gdje si?" upitala je djevojka uznemireno.

Mama je u tom trenutku shvatila što se dogodilo: "Ljudi! Nisam uopće pokupila kćer iz škole!"

@breaunosborne STORY TIME… #momfail #mom #momsoftiktok #fyp #foryou ♬ original sound - Breaun Osborne

Komentari su uskoro otkrili da nije jedina kojoj se ovo dogodilo

Jedna žena je napisala: "Moja mama i ja smo radile na istom mjestu, završile smo s poslom u isto vrijeme i ona je otišla bez mene."

"Jednog dana sam došla na pola puta kući s posla. Onda sam shvatila da sam ostavila svog sina u vrtiću. Ja radim u istom tom vrtiću", priznala je druga.

Jedna mama je čak otkrila: "Jednom sam otišla u pogrešnu školu da pokupim sina. Zaboravila sam da je krenuo u srednju školu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.