Mama otkrila zastrašujući razlog zbog kojeg dopušta kćeri da spava s njom u krevetu

Foto: Shutterstock

DJECA često odbijaju spavati sama u svojim krevetima, a ona koja to prihvate tijekom noći se rado prebace kod mame i tate. Radi se o nečem uobičajenom, ali ono što nije tako uobičajeno je kad dijete šokira roditelje bizarnim i strašnim razlogom za prebacivanje u maminu i tatinu sobu.

Jedna je žena, naime, otkrila zastrašujuću priču o tome zašto njezina dvogodišnja kći spava u njenom krevetu već više od godinu dana. Kako mama kaže, djevojčica joj je rekla da je noću posjećuje zastrašujuća mamica dvojnica.

"Zato ona spava u mom krevetu", stoji u opisu videa na TikToku, od kojeg su se brojni korisnici naježili po cijelom tijelu. Video je pregledan čak 4.3 milijuna puta.

@not.cristinayang Reply to @vcarw77 this is why she sleeps in my bed #creepy #paranormal ♬ original sound - Not it

Zastrašujuća saga započela je jedne noći nakon što ju je mama djevojčicu pokušala uspavati u njenom krevetiću. Malena se probudila usred noći i počela vrištati, a mama je nikako nije mogla umiriti. Naposljetku su obje bile preumorne i zaspale su u maminom i tatinom krevetu.

Nakon nekoliko dana je mama pokušala djevojčicu ponovno staviti na spavanje u njenu sobu, nakon što je danima nastojala da joj približi ponovo tu ideju, ali malena je odbijala objasnivši da se boji da će je posjetiti osoba koja izgleda kao njena mama, ali zapravo to nije.

Ovoj mami se sledila krv u žilama. Djevojčica je dalje ispričala da se plaši strašne mame dvojnice i da ne može spavati sama.

Nije sporno da je ova priča uznemirila korisnike TikToka. "Neću moći zaspati večeras", napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao. "Preselio bih se na drugi kontinent i živio u podzemnoj kući za krtice."

Netko je predložio mami da instalira kameru u dječju sobu, na što je ona odgovorila: "Imam već kameru u njenoj sobi i nikad ništa nije uhvatila."