Mama pokazala kako zabavlja djecu tijekom putovanja pa izazvala podijeljena mišljenja

JEDNA mama je na TikToku podijelila svoj ogroman popis trikova kojima zabavlja svojih troje djece tijekom dugih putovanja automobilom. Vrećice iznenađenja, paketi s grickalicama i filmovi samo su neke od stvari koje su se našle na njezinom popisu.

Iako su joj neki poručili da je "sjajna" te da joj zavide na takvoj organiziranosti, bilo je i onih koji smatraju da ulaže previše energije u animiranje djece.

Kako je objasnila, ideju za sve ove trikove je dobila na Pinterestu, a mnoge je zainteresirao i način na koji djeci dodaje stvari kojima ih planira zabaviti. Naime, uz pomoć plastičnog kanistera i žice s prednjeg sjedala "prevozi" stvari u stražnji dio automobila. Osim toga, svakih sat vremena djeca moraju otvoriti "torbu iznenađenja", a mama tvrdi kako "zbog ovih torbi iznenađenja putovanje prolazi puno brže".

U videu koji je dosad prikupio više od 5.5 milijuna pregleda možete provjeriti što je još osmislila za svoju djecu, ali i zašto su mišljenja podijeljena.

@mrsblinks

Our 9 hours road trip with all of my Pinterest mom hacks. #pinterestmomtiktok #roadtrip #learnontiktok #tiktokpartner #pinterestmom

♬ original sound - Mrsblinks ✨Pinterest Mom ✨

"Ovo je previše posla", jedan je od komentara.

Drugi se složio te zaključio kako bi se djeca trebala naučiti lijepo ponašati tijekom putovanja i bez bezbrojnih trikova za animaciju.

No brojni su i oni koji su pohvalili trud ove mame.

"Ovo je zakon! Bilo bi cool imati ovo u djetinjstvu. Toliko dobrih uspomena", napisao je jedan korisnik TikToka.