Mama se požalila na žene koje se sunčaju u toplesu: Ne želim da to gledaju moja djeca

Foto: Unsplash

Mama, koja je otputovala na odmor sa sinovima tinejdžerima i suprugom, požalila se na žene koje se sunčaju u toplesu na plaži. Na roditeljskom forumu Mumsnet pitala je je li nerazumna zbog svojih stavova o drugim ženama koje se sunčaju bez gornjeg dijela kupaćeg kostima.

"Na odmoru sam i ne mogu ni nabrojati koliko sam vidjela žena u toplesu. Sunčaju se pored djece! I to ne na nudističkim plažama! Stvarno ne želim gledati tuđe grudi usred dana, a još mi je gore ako to gledaju moji sinovi ili suprug", napisala je.

Njezino je mišljenje da žene koje se sunčaju u toplesu nemaju osjećaj za ispravno ili pogrešno, ali mnogi se s njom nisu složili.

"Muškarci golih prsa vas ne smetaju?", upitala je jedna osoba.

"To su samo grudi. Kladim se da na plaži ima muškaraca s većim grudima", smatra druga.

"Zašto dramite? Nemojte gledati ako vam smeta", poručila je treća.

"Na vašem mjestu, iskoristila bih to kao priliku da naučite sinove da ne gledaju žene te da različiti dijelovi svijeta imaju različite običaje i stavove prema golotinji. Ako vas to vrijeđa, vaša je odgovornost putovati samo na mjesta gdje je prevladavajući stav u skladu s vašim, umjesto da dajete široke i osuđujuće izjave o ljudima koji se ponašaju u skladu s običajima zemlje u kojoj se nalaze", tvrdi četvrta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.