Mamu je zgrozila seksistička poruka na kćerkinoj kapi

Foto: Twitter 

NEKOME je to možda šaljivo, ali ovoj mami nije bilo do smijeha kad je pročitala poruku proizvođača ispisanu na etiketi kapice njene kćeri. 

U dijelu etikete na kojem stoje upute za pranje kći je prva zamijetila nešto čudno, a kad je dala mami da pročita što piše, mama se toliko naljutila da je čitavu stvar odmah objavila na Twitteru. 

Naime, umjesto standardnih uputa na etiketi piše: "..ili jednostavno dajte svojoj mami, ona će oprati."

Sian Robson to je toliko rasrdilo da je uz fotografiju etikete objavila i "#everydaysexism. Možda bi bilo moguće dati i tati da opere, jer je i tata dovoljno sposoban da ga sam stavi prati!?"

Usput je naglasila i da joj se čini kako je tvrtka, koja je proizvela kapu te se odlučila za ovakav nestandardni naputak, vrlo staromodna jer misli da samo mame znaju prati rublje.  

Međutim, nisu svi na njen post gledali s istog stajališta. Neke je naputak nasmijao i zabavio, a netko je čak komentirao: "Ako je to jedini problem u vašem životu, onda sa sigurnošću mogu reći da vam je baš lako u životu."

Neki su dodali svoje pitanje: "Zar danas više nitko nema nimalo smisla za humor?" i "Jesmo li mi to došli do faze kad se više nitko ne smije šaliti?"

Te su i drugi komentirali u sličnom tonu. 

Međutim, sama je ljuta mama dala još jedan argument koji doista nije nimalo šaljiv, kad se pitala kako će ovakva poruka utjecati na one koji su izgubili svoju mamu.

Zato i mi pitamo vas: Je li ova etiketa seksistička i nepotrebna ili je samo riječ o maloj šali? 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.