Mama tvrdi da joj je ovaj trik promijenio život, nisu svi sigurni da je higijenski

Screenshot: TikTok

Svaki roditelj ima jedinstveni pristup rutini spavanja za svoju djecu, a mama Katie nedavno je izazvala raspravu nakon što je otkrila kako svoju djecu sprema za krevet.

Liječnica hitne medicine i majka dvoje djece, koja je također trenutno trudna s trećom bebom, u nedavnom je videu otkrila da kći Ameliju prije spavanja odijeva u odjeću za sljedeći dan umjesto u pidžamu. 

Katie tvrdi da je ova rutina najbolji roditeljski trik. "Već oko šest mjeseci Ameliju stavljamo spavati u odjeći koju će nositi sljedeći dan. Otprilike u dobi od dvije godine otkrili smo da joj je ujutro takva muka skinuti pidžamu i presvući se. Bilo je iscrpljujuće", rekla je u isječku. Napominje kako je ovaj trik naučila od mame i pedijatrice, dr. Meghan Martin.

@dr.katie.h Replying to @d..... Honestly the best parenting hack for us 🙌🏼 Thanks @Beachgem10 and @Ms Rachel for sharing this game-changing hack!! #parenting #parentingtips #drkatie #drkatieandamelia #clothestobed #toddlerhack ♬ original sound - Dr Katie

Objašnjava da kćer večer prije okupa ili istušira, zatim je pripremi za spavanje i odjene za sljedeći dan. Kaže da joj je ovaj roditeljski trik promijenio život.

Mišljenja su bila podijeljena, a video je skupio gotovo 200.000 pregleda.

Jedna je mama napisala: "Ja to nikad ne bih mogla prakticirati."

Druga je podijelila: "Već godinama radim ovo. Ovaj mi je trik spasio život!"

Treća je dodala: "Za mene je ovo noćna mora."

"Ovo je nehigijenski, po mom mišljenju", poručila je četvrta.