Mama za kojom uzdišu mnogi se požalila na strije pa razbjesnila pratitelje

TAMMY Hembrow, 26-godišnja mama dvoje djece, poznata je po svojoj isklesanoj figuri i luksuznom životnom stilu, zbog čega je postala i planetarno popularna. Ovu fitness influencericu na Instagramu prati više od 11 milijuna ljudi, a svaka njezina objava izazove lavinu reakcija.

Njezina djeca imaju tri i pet godina, a jednom od posljednjih objava željela je pokazati da se čak i ona bori sa strijama i opuštenom kožom na trbuhu koji su joj ostali kao podsjetnik na dvije trudnoće koje su iza nje.

Pozirajući u oskudnom bikiniju pokraj bazena, prvo je zauzela nekoliko laskavih poza, a potom je pokazala opuštenu kožu trbuha, aludirajući na to da ni ona nije savršena.

"U ovom sam trbuhu nosila dvije bebe. Opuštena koža, strije, što god imali, to nisu nesavršenosti. Ovo su podsjetnici na male živote koje ste stvorile. Budite nježne prema sebi, mame", poručila je svojim pratiteljicama.

I dok su njezine riječi mnoge potaknule da pohvale njezinu "hrabrost" i "iskrenost", mnogi su brzo istakli kako njezine "obješene kože" praktički nema jer prakticira rigorozan fitness režim.

"Mora da se šališ", komentirala je jedna od tih osoba.

"Gdje su te tvoje nesavršenosti? Ne vidim ih", složila se druga.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.