Mamu blogericu napali zbog oskudne odjeće, ona uzvratila: Ovo je sada moje tijelo

33-GODIŠNJA blogerica Kaitlynn Carter odlučila je odgovoriti svima koji je kritiziraju zbog stila odijevanja. Uz nekoliko fotografija s novogodišnjeg dočeka, za koji je odabrala izazovni kombinezon dubokog izreza, objavila je poduži, emotivan tekst. 

"Oduvijek sam čitala o ženama koje se kritizira zbog njihovih izbora nakon što su postale majke, a ovo je prvo takvo moje osobno iskustvo. Kroz godine sam nosila puno toga što otkriva, ali nitko nije mario. Sad je to odjednom šokantno. Tužno mi je da je to svijet u kojem živimo. Od žena se očekuje da se na jedan način odijevaju prije djece, a na drugi poslije", napisala je. 

Carter je nastavila govoriti o tome kako joj je jedan od najvećih strahova bio da će, kad postane majka, izgubiti ono što je bila prije.

"Ispalo je da sam ista. U trudnoći sam jedva uspijevala odjenuti bilo što što nije kupljeno u većem broju ili na odjelu za trudnice. Sad sam se htjela počastiti jer nisam bila u šopingu otkako sam postala mama i tražila sam djelatnicu trgovine da mi da najseksi komad koji ima u trgovini. Iako su mi prsa sada veća jer dojim dijete, dečku i meni se svidjelo kako mi stoji. Rekla sam si da je ovo sada moje tijelo, mogu ga se sramiti i skrivati ili ga prihvatiti i slaviti sve kroz što je prošlo u posljednjoj godini", dodala je. 

Zato je odlučila odjenuti kombinezon i nije požalila.

"Napravila sam ono što sam htjela i to bi žene trebale raditi stalno", zaključila je.

Carter je postala mama u rujnu 2021. Bebu je dobila s Kristopherom Brockom, koji iz prethodne veze ima šestogodišnje dijete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.