Mamu kritiziraju jer plaća djeci da se spreme za školu. Ona tvrdi: To je jedini način

Screenshot: TikTok

MAMA Kelly našla se na udaru kritika nakon što je na TikToku objavila da plaća svojoj djeci da se spreme za školu. U videu koji je objavila objasnila je da njezina djeca dnevno dobiju dvije funte: jednu ako se lijepo obuku, a drugu za odlazak u školu bez ikakvih izljeva bijesa. 

Kelly ima troje djece i na ovu se metodu odlučila jer je imala problema s dvoje djece kada se trebalo spremati za školu. Dodala je da na ovaj način radi sve što je u njezinoj moći kako bi priprema za školu i jutra prošla glatko.

"Ovo je jedini način na koji nam jutra prolaze bez problema", objasnila je Kelly.

Kako je pokazala u videu, novac stavlja u posebne kantice za svako dijete, ovisno o tome koliko ga "zarade". Djeca novac dobiju na kraju tjedna, a pokazao se kao dobar poticaj da naprave što se od njih očekuje. 

@kelly198810

 

♬ Little Things - Tiqta

Iako su se roditelji većinom složili s ovom metodom i rekli da bi je i sami mogli isprobati, neki nisu bili toliko oduševljeni.

"Znači, sada plaćamo djeci da idu u školu", "Kakva sjajna ideja", "Ponekad se isplati potrošiti nekoliko funti za pozitivan početak jutra.", "Ovako ne učite djecu ničemu, samo ih motivirate da zarade novac", "Oni ovo rade samo zbog novca, neće im postati navika", "I mi nešto slično radimo sa svojom kćeri", "Mi našoj kćeri plaćamo ako si očisti sobu", komentari su ispod videa.