Manekenku optužili da lažira trudnoću, a ona ih ušutkala jednom fotografijom

Foto: Instagram

AUSTRALSKA manekenka Belle Lucia se umjesto da uživa u svojoj trudnoći neprestano mora opravdavati na društvenim mrežama kako bi uopće dokazala da je trudna.

Belle, koju prati milijun i tristo tisuća pratitelja na Instagramu, još je početkom travnja izazvala brojne kritike fotografijom kojom se htjela pohvaliti da je u drugom stanju. Naime, njeni su je fanovi napali da laže jer joj je trbuh bio jednostavno preravan.

Kako bi dokazala da govori istinu, Belle je objavila i video ultrazvuka koji je vrlo brzo morala obrisati zbog ružnih komentara.

Sada, kada je trudna točno 25 tjedana, odnosno šest i pol mjeseci, odlučila je Instagram pričom još jednom pokazati da trudnoća ne utječe na svaku ženu jednako.

"Izgleda li vam i dalje da nisam trudna? Ako svoje vrijeme trošite na pisanje ružnih i zločestih poruka na Instagramu, mislim da biste se trebali upitati što radite sa svojim tužnim životom. Izađite van, idite na plivanje, pomozite drugima, slikajte, čitajte... Učinite nešto sa svojim životom jer će vas zlostavljanje drugih uništiti", poručila je Belle u jednoj svojoj Instagram priči.

Bez obzira na trolove i njihove komentare, Belle je trudnoćom oduševljena. 

"Nikad se nisam osjećala spremnijom u životu. Uvijek sam sanjala o tome da postanem majka. Nakon 11 godina bavljenja modelingom, uzbuđena sam zbog nove promjene u životu", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.