Mark Wahlberg je zbog djece odlučio napustiti Hollywood. Evo zašto

MARKU Wahlbergu djeca su ispred svega, važnija su mu čak i od karijere. Štoviše, ovaj otac četvero djece čak se odlučio odseliti iz Hollywooda, a razlog je mnoge zadivio.

Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham su se s djecom starom 19, 17, 14 i 13 godina preselili u Las Vegas. Glumac je rekao da je taj značajan korak bio pozitivna promjena za obitelj: "Djeca su stvarno sretna i sve se vrti oko njih."

Požrtvovni tata objasnio je da su djeca bila glavni razlog selidbe jer im je htio dati priliku da slijede svoje snove.

"Moja kći je jahačica, a sin igrač golfa. Moja najstarija kći je krenula na koledž. Boravak u Las Vegasu im stvarno daje priliku da napreduju", dodao je.

Iako Nevada mnogima zvuči kao neobičan izbor za obiteljski život, Wahlberg je istaknuo nekoliko prednosti: "Škola nam je blizu, a na 15 do 20 minuta imamo puno sadržaja posvećenih obitelji i zajednici."

Mark se nada da će i njemu preseljenje otvoriti nove poslovne prilike. Pokušava izgraditi studio i tvornicu obuće te se nada da će kreirati barem 10 tisuća novih radnih mjesta. Osim što je pogodan za djecu i potencijalno unosan poslovni korak, Wahlberg je priznao da se ovaj potez djelomično temelji i na financijskoj situaciji istaknuvši da je novo područje koje je obitelj odabrala za život "pristupačnije".