Martha Stewart uzburkala strasti idejom za ručak za djecu: Moja djeca to ne bi jela

Foto: EPA

MARTHA Stewart nije uznemirena zbog kritika roditelja na račun fiš paprikaša prilagođenog djeci. Štoviše, vjeruje da bi djeca trebala imati daleko profinjenije nepce.

"Mislim da djecu ne treba hraniti pilećim prsima i pire krumpirom ili prženim krumpirićima", rekla je u intervjuu za Insider pa dodala: "Problem je u tome čemu se djeca izlažu."

Stewart je ranije ovog mjeseca na Instagramu podijelila fotografiju svoje guste riblje juhe napisavši da će "djeca sigurno uživati u ovom varivu".

U tanjuru se nalaze krumpir, losos, juha od soka školjki, masno vrhnje te klip kukuruza. Stewart je preporučila da se kukuruz skine s klipa pa doda u tanjur prije posluživanja djeci. A ideja je roditelje užasnula.

"Jeste li upoznali djecu", "Imate li vi djecu", "Sumnjam da bi djeca bila oduševljena da ovo moraju jesti", "Moja djeca to ne bi dotaknula, sigurna sam", nanizali su se komentari.

No Stewart tvrdi da je istim jelom hranila svoju kćer Alexis kad je bila dijete.

"Pojela je sve. Nije se bunila. Njeno nepce je izvanredno", poručila je.

A i njeni unuci Jude (11) i Truman (10) imaju profinjen ukus.

"Ništa ne odbijaju. Vodila sam ih na safari u Afriku, jeli su nojevo meso i razne čudne stvari. Uglavnom jedu ribu i veliki su obožavatelji kavijara i kamenica. Čitaju jelovnike od druge godine. Točno znaju što žele", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.