Milla Jovovich otkrila kako starije kćeri privikava na prinovu u obitelji

POZNATA glumica Milla Jovovich u Instagram objavi progovorila je o problemu s kojim se susreću mnoge velike obitelji, a taj je da se nakon rođenja djeteta starija djeca osjećaju zanemarenima.

"Jedna od najvažnijih stvari za mene je pobrinuti se da, samo zato što imamo novu bebu u obitelji, starija djeca nemaju osjećaj da ih zanemarujemo", napisala je Milla pa nastavila pojašnjavajući da se to posebno odnosi na njezinu srednju kćer Dashiel Edan koja je preko noći iz statusa bebe postala srednje dijete.

Njezin i mužev iznimno naporan radni raspored, kombiniran s manjkom sna, dosta otežava odnose u obitelji, ali se trudi posvetiti dovoljno pažnje starijim kćerima kako se ne bi osjećale isključenima.

Budući da je treći porođaj bio jako težak i da je Milla mnogo vremena provela u bolnici te da je nedostatak sna tjera da iskoristi svaku mogućnost za kratko spavanje, u četvrtak je glumica ciljano odlučila provesti cijeli dan isključivo s Dashiel Edan.

"Odlično smo se provele, igrale smo razne igre, gledale televiziju i škakljale se na kauču. Bio je to sjajan osjećaj i jako sam zadovoljna time što ponovno osjećam potpunu povezanost s kćeri", kaže.

Objava je izazvala mnoge reakcije obožavatelja, od kojih se većina prisjećala kako im je bilo kada su se nalazili u istoj poziciji. Tako je jedan pratitelj napisao: "Najveća borba nakon što smo dobili prvo dijete bila je provesti dovoljno vremena sa svom djecom." Druga pratiteljica je dodala: "Ti si zbilja fantastična mama! Ne znam kako ti sve to uspijeva. Biti mama najteži je posao na svijetu. Mnogo je lakše samo ići na posao. Ti si prava inspiracija!"

Podsjetimo, Milla Jovovich i njezin suprug Paul W. S. Anderson imaju troje djece. Najmlađa Osian Lark stara je dva tjedna, Dashiel Edan ima pet godina, a najstarija Ever Gabo 11.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.