Mindy Kaling priznala da je trenuci s klincima vraćaju u djetinjstvo: Želim zaplakati

SNJŽNA mećava različitim ljudima znači različite stvari. Nekima je ona znak da će morati koristiti lopatu kad se smiri, neki promrznu na samu pomisao, a neki su uzbuđeni i djeluje im bajkovito.

U posljednju kategoriju najčešće spadaju mala djeca. Za njih je snijeg čarolija, a upravo takav osjećaj oduševljenja i očaranosti osjetili su mališani glumice Mindy Kaling. Ona je te trenutke dokumentirala i objavila na Instagramu.

Kao i mnoge obitelji, Kaling i njezina djeca proveli su vikend u zimskim odijelima i čizmama, okruženi bijelim pahuljama. I dok ovakvo vrijeme ima očigledne negativne strane (smrznuti prsti, mokre čarape, curenje iz nosa), Kaling je odlučila razmišljati o pozitivnim stranama snježne oluje.

"Jedva su mogli vjerovati. Zvučim kao loša čestitka, ali tako je lijepo doživjeti iskustva iz vlastitog djetinjstva kroz njihove oči. Radost, iznenađenje. Ponekad je to tako snažan osjećaj da želim zaplakati. Pa da, ja sam samo ona čudna emotivna Indijka koja vuče sanjke uz brdo", napisala je u opisu.

Kaling se uglavnom suzdržava od objavljivanja lica svoje djece na društvenim mrežama, ali u ovom slučaju nije mogla odoljeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.