Mladenka poludjela zbog outfita jedne djevojčice za njeno vjenčanje

Foto: 123RF

JEDNA buduća mladenka je u Facebook grupi Wedding Shaming objavila fotografiju koja prikazuje odjevnu kombinaciju koju je nećakinja njenog budućeg supruga odabrala za njihovo vjenčanje te je brzinom svjetlosti izazvala žustru raspravu. Naime, roditelji ove djevojčice pohvalili su se kako će ona nositi kostim superheroja Kapetana Marvela jer je tako sama odlučila, a cijela je priča poprilično razbjesnila mladenku.

"Rekla sam im da nastave tražiti drugu odjeću. Zar ljudi doista ne razumiju što se nosi na vjenčanjima?" napisala je uz fotografiju.

No iako se nadala podršci nepoznatih ljudi, nije naišla na njihovo odobravanje.

"Koga briga što dijete nosi? Ono te neće zasjeniti i barem neće doći u trapericama", "Isuse Kriste, to je samo odjeća. Neka nosi što želi" i "Barem je odabrala haljinu", samo su neki od komentara koji su još više razjarili razočaranu mladenku, prenosi The Sun.

Bilo je i onih koje je odabir kostima oduševio, a većina je mladenki poručila da "bira bitke" i "ne zamara se s glupostima".

Ipak, našli su se i oni koji se slažu da je sporni kostim potpuno neprimjeren za tu posebnu priliku.

"Ako se ne radi o tematskom vjenčanju, kostimi su neprihvatljivi", napisao je jedan korisnik Facebooka, dok je drugi zaključio kako postoje puno jeftinija i puno ljepša rješenja koja ne uključuju plastične kostime, a pojedinci su istaknuli da je vjenčanje "poseban dan za mladenku pa bi trebalo poštovati njene želje".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.