Mladoženja pokćerki napisao zavjete zbog kojih su zaplakali i oni najtvrđeg srca

JIMMY Gisondi je potpuno neočekivano postao internet senzacija i to zahvaljujući zavjetima koje je pročitao na vlastitom vjenčanju.

On i njegova odabranica Kelsea vjenčali su se na farmi u Pipersvilleu u Pennsylvaniji, a osim zavjeta za svoju novopečenu suprugu, mladoženja je pripremio i posvetu svojoj pokćerki, Oliviji. Njome je rasplakao sve prisutne na vjenčanju, a kada je njegov govor postao viralan i korisnike interneta diljem svijeta.

“Olivia, od danas pa nadalje, obećavam da ću te svaki dan podsjećati koliko si voljena. Obećavam da ću te učiti, voditi i poštovati dok sam živ. Obećavam da se nikada prema tebi neću ponašati nikako drugačije nego kao da si moje dijete. Jako sam sretan što mogu reći da si moja kći. Od danas nadalje, uistinu ćeš biti moja kći i druga ljubav u mojem životu. Volim te", napisao je.

Kako je Kelsea kasnije u razgovoru za Huffpost ispričala, znala je da će Jimmy nešto pročitati i njezinoj kćeri, ali nije znala što točno.

“Bila sam samohrana majka praktički od prvoga dana. Ovo je bilo nešto o čemu sam oduvijek sanjala, ali nisam mislila da će se ikada dogoditi. Dio koji me se posebno dojmio bio je kada je Oliviju nazvao drugom ljubavlju svoga života. Imati čovjeka koji voli vaše dijete kao i vas za mene je uistinu neopisiv osjećaj”, rekla je dirnula Kelsea.

Osim zavjeta, 9-godišnjoj djevojčici je pripremio i simboličan poklon koji će je uvijek podsjećati na taj dan - ogrlicu na kojoj je ugravirano njezino ime, kamen rođenja te datum njihovog vjenčanja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.