Najljepše blizanke uskoro će postati tinejdžerice, evo kako danas izgledaju

Foto: Instagram

ČIM je rodila, Jaqi Clements je uočila da su njezine blizanke prilično lijepe. Šarmantnošću su privlačile sve oko sebe, a nije bilo fotografije na kojoj su ispale smiješno. Zbog simetričnih crta lica, velikih očiju i baršunaste kože, Jaqi je vrlo brzo došla na ideju da kćerkice gurne u svijet dječjih modela.

Na njihov sedmi rođendan, 7. srpnja 2017., upisala ih je u agenciju. Osim što su se bavile plesom i plivanjem, Ava Marie i Leah Rose Clements tako su dobile još jedan hobi.

"Nisam se iznenadila što su počele skakati od sreće i što nisu mogle dočekati da se počnu baviti modelingom", izjavila je ponosna mama.

Djevojčice su bile motivirane i ubrzo je stigla prva poslovna ponuda. Jaqi se javio vlasnik dječjeg butika i zamolio je da mu dostavi nekoliko fotografija svojih kćeri. Pošto nije imala sredstava, majka je blizanke fotografirala sama starim fotoaparatom. Tako su njezine kćeri dobile i prvi portfolio, kao i Instagram profil. To je bio korak koji ih je proslavio. Takoreći preko noći su dobile 300.000 pratitelja, što je brojka o kojoj sanjaju mnogi influenceri.

Blizanke Clements ovoga ljeta proslavile su 12. rođendan i manje od godine dana dijeli ih do tinejdžerske dobi. Imaju 1.8 milijuna pratitelja na Instagramu i ugovore s mnogim brendovima odjeće, a bile su i na naslovnicama nekoliko časopisa.

"Neki kažu da cure uvijek izgledaju tužno. Iako cijenim tuđu brigu, one su sretne. Imaju nevjerojatno djetinjstvo i puno prijatelja s kojima se mogu svaki dan igrati", ističe Jaqi, koja se našla na meti kritika i zbog toga što kćerima dopušta da se šminkaju.

"Jedna poza ne definira njihovu osobnost ili kvalitetu života. One glume… I očito im jako dobro ide kada mogu stvoriti dojam da su nešto drugo osim sretnih djevojčica", tvrdi mama.

Modelingom se bavi i brat slavnih blizanki, dječak Chase. Majka kaže da uvijek osigurava da sva djeca imaju dovoljno vremena za školu, hobije i prijatelje, a tek onda za modeling.

"Nikad ne bih svojoj djeci ukrala djetinjstvo. Neki su me i za to optuživali. Blizanke su pune energije, ne zanemaruju ni školu ni prijatelje. Brinem da su odmorne, unatoč silnom entuzijazmu kojim se mogu pohvaliti", zaključuje Jaqi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.