Nakon ove fotografije cijeli svijet zna za njihovu sreću

Foto: Facebook

NAKON šest pobačaja, šest bolnih iskustava konačno je stigla „dugina“ beba ili beba duge kako ih već zovu. A ova predivna fotografija simbolično je proslavila veliku sreću i tugu  ove majke, odnosno roditelja.

Ova je fotografija nastala krajem kolovoza kada je Jessica, trudnica sa slike, bila pred kraj trudnoće. Konačno sigurne trudnoće koja je dovela do rođenja njenog drugog djeteta, nakon jednog uspješnog poroda i čak šest traumatičnih pobačaja. Da bi obilježili silnu sreću i tugu otac Kevin Mahoney angažirao je fotografkinju JoAnn Marrero koja je, nakon što je čula cijelu priču, poželjela snimiti nešto drugačije, nešto nezaboravno. I to je postigla.

Uz pomoć svoje kolegice-mentorice Mary Maloney, JoAnn je organizirala zabavno slikanje vani gdje su pokušale dočarati pravu dugu, i to uz pomoć pravih dimnih bombi u boji.

Bombe su ispucavali istodobno tako da je snimanje zaista bilo zabavno, međutim – i prilično neuredno jer je boje bilo posvuda, svi su kašljali, ali i svi su se kasnije složili da se sve to itekako isplatilo.

Rezultat je doista predivna fotografija na kojoj je sve sjelo kako treba – ambijent, simbolika te ponos i prirodan sjaj trudne Jessice koja je u međuvremenu postala drugi put majka.

„Mojih šest anđela dio su ove šarene duge nade, a ja se nadam da moja priča potaknuti i druge roditelje da ne gube nadu, da ne odustaju koliko god ih shrvala tužna iskustva kroz koja su prošli. Svjetlo nade možda negdje tinja.“, poručila je presretna mama Jessica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.