Nakon što vidite TikTok trik, više nikada nećete čistiti pećnicu na dosadašnji način

U REDU, podignite ruku ako želite čistiti pećnicu. Nitko? Da, to je potpuno očekivano jer je riječ o nezahvalnom zadatku zbog kojeg mnogi maštaju o tome da imaju modernu pećnicu s opcijom samočišćenja, odnosno pirolize.

Ako i vas odbija pomisao na čišćenje intenzivnim sredstvima zbog kojih satima ne možete normalno disati, mogao bi vas zanimati TikTok trik koji su već mnogi isprobali.

@gia_gabrielle

##diy ##cleaninghacks ##kitchen ##allnatural ##clean ##hack ##home ##fyp ##tips

♬ original sound - gia_gabrielle

Potrebna su vam tek tri sastojka:

Pola šalice sredstva za pranje posuđa

Jedna i pol šalica sode bikarbone

1/4 šalice octa.

@carmsd

##cleaninghacks ##cleaningchallenge ##limpiezadecasa ##limpiezachallenge ##limpiezaencasa ##cleaningtips ##cleaningmotivation ##limpiar

♬ Bella ciao - HUGEL Remix Extended - El Profesor

Trebat će vam i zdjela u kojoj ćete pomiješati sastojke, kao i abrazivna spužva za uklanjanje formule iz pećnice. Smjesa će se na početku pjeniti, ali je nastavite lagano miješati sve dok se ne pretvori u glatku pastu. Zatim pomoću spužve nanesite obilnu količinu paste u unutrašnjost pećnice, uključujući i vrata. Ravnomjerno rasporedite pastu okolo i ostavite da odstoji preko noći.

Sutradan pomoću abrazivne strane spužve obrišite pastu te prebrišite čistom spužvicom i vodom.

Ovaj viralni TikTok video prikupio je više od 3,7 milijuna pregleda, a iako se može činiti predobrim da bi bio istinit, mnogi ljudi su ga i sami isprobali te potvrdili njegovu učinkovitost.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.