Od igre skrivača zanimljivija su samo mjesta na koja se klinci zbuksaju

Foto: Imgur/Instagram  

PET, DESET, petnajst, dvajst, dvajstpet, trist, trispet, četrdeset .... ko se nije skrio magarac je bio! A kad ono - čisti smijeh jer kada se klinci sakriju to je onda stvarno smijeh na kubik. 
 
Tako obično izgleda igra skrivača baš svaki put jer kada klinci žmire, misle da se ni ne vide. Jer zaista - pa ako oni ne vide, ne vidi ih nitko drugi, i onda u brzini i panici smisle najbolje mjesto. A to je obično ono mjesto gdje uspiju sakriti svoju glavu. Noge? Tko će u toj brzini razmišljati o nogama. 
 
Zato ako nikada niste igrali skrivača s malom djecom, evo nekoliko savjeta - brojite jako, jako sporo da se uspiju sakriti. Zatim prvo tražite njihove noge i nikako, ali nikako se nemojte šuljati i pitati naglas "Gdje siii?" Jer tako će najbrže i najnevinije otkriti svoje skrovište. A kada nađu idealnu rupu za sakriti se, sljedeći put kada žmirite vi neka to idealno mjesto bude posljednje na kojem ćete ih tražiti, jer vjerujte, jednom kada otkriju buksu neće se samo tako rastati od nje. 
 
Ovu smiješnu galeriju pronašli smo na internetu, najviše na Imguru i Instagramu, a vjerujemo da i vi drage mame imate možda koju sliku svog dobro skrivenog mališana. Ili su barem oni tako mislili :D 
 
Više sličnih, odnosno jednako smiješnih fotografija možete pogledati i ovdje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Pročitajte više