Pink obojila kćeri kosu u znak podrške pjevačici koju su zbog toga napali

Foto: Instagram

PINK ne mari za mišljenje drugih, a to je dokazala obojivši osmogodišnjoj kćeri kosu. 39-godišnja pjevačica to je učinila u znak podrške Jessici Simpson koju su fanovi zbog iste stvari napali.

“Nije li premlada za to?”, “Zašto tako maloj djevojčici uništavati kosu?”, upitali su nezadovoljni pratitelji Jessicu nakon što je objavila fotografije sedmogodišnje kćeri Maxwell čiji su vrhovi kose obojeni u ljubičastu, ružičastu i plavu boju.

Pink je za kosu svoje kćeri odabrala plavu boju pa napisala: “Čula sam da su ljudi pobjesnili na Jessicu Simpson jer je dopustila sedmogodišnjoj kćeri da oboji kosu pa sam mislila da treba podijeliti s vama što smo napravile jučer.”

Dodala je i oznaku “nabavite si svoju djecu” i tako još jednom jasno dala do znanja da ne mari previše za komentare drugih kada su u pitanju roditeljstvo i odgoj, ali ipak je onemogućila opciju komentiranja da ne bi s nekima morala verbalno ratovati.

Iako ni jedna pjevačica nije otkrila o kakvoj je boji za kosu riječ, liječnici i stručnjaci su složni da to nije praksa koju bi roditelji trebali slijediti.

“Doista mislim da nije sigurno bojiti kosu djeteta prije puberteta, najbolje ne prije 16. godine”, smatra dr. Sejal Shah.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.