Pjevačica otvorila dušu sedam mjeseci nakon što je rodila mrtvorođenče

Foto: Guliver Image

U STUDENOM prošle godine Christina Perri je zbog komplikacija u trudnoći rodila mrtvorođenče. Tada je objavila da je "njena kćerkica rođena u tišini" pa obrisala sve fotografije s Instagrama i povukla se iz javnog života.

Sedam mjeseci kasnije otvorila se i otkrila kako se obitelj nosi s gubitkom.

"Kad smo u studenom izgubili kćer, mislila sam da više nikad neću biti dobro. Mislila sam da se više nikad neću smijati, igrati, plesati ili voljeti. I dugo mjeseci nisam. A onda sam počela pokušavati zacijeliti i naučiti kako živjeti s boli i gubitkom uz ljubav i radost. Kako pronaći i najmanju svrhu nakon naše tragedije i iz nečega rasti", objavila je.

Ističe da je taj proces bio izazovan i iscrpljujuć, ali i uspješan.

"Jednog dana ću vam ispričati cijelu priču. Stalno sam si govorila da će sve biti bolje do ljeta. Mislila sam da će sve biti bolje u gradu uz ocean. I bila sam u pravu. Stigli smo i dobro smo", zaključila je emotivan tekst.

"Sinoć smo izgubili našu curicu. Rodila se u tišini nakon što se junački borila da stigne na ovaj svijet. Sada je u miru i zauvijek će živjeti u našim srcima", napisala je Perri u studenom uz fotografiju iz bolnice na kojoj sa suprugom Paulom Costabileom drži prst kćerkice.

Njezinoj nerođenoj kćerkici je dijagnosticirana atrezija jednjaka zbog čega je trebala biti podvrgnuta operaciji odmah po rođenju. Riječ je o razvojnoj mani kod koje je jednjak uzak ili završava slijepo te se ne spaja sa želucem kako bi trebao. Pjevačica je očekivala da će roditi ranije, ali ne i da beba neće preživjeti. 

Perri i njezin suprug imaju dvogodišnju kćerkicu Carmellu Stanley, a u siječnju ove godine je otkrila da je pobacila bebu u 11. tjednu trudnoće. Vijest o novoj trudnoći objavila je šest mjeseci kasnije, u srpnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.