Prije 20 godina joj je nešto obećao, pogledajte je li održao obećanje

Foto: Facebook 

KAD je imao samo 3 godine, velikom joj je gestom obećao: "Ti samo čekaj, vidjet ćeš". 20 godina nakon izvršio je svoje obećanje i oženio svoju prvu i jedinu ljubav. 
 
Kad sretnete onog pravog, godine su stvarno nevažne. Vjerujte tomu, vjerujte njima - oni su dokazali da kad s nekim kliknete, onda to stvarno može biti za cijeli život. 
 
Želite li čuti ovu predivnu priču s famoznim happy endom? Priču koja nam je definitivno potrebna u moru svih crnih i negativnih vijesti, jer ova priča stvarno nije ništa posebno, a opet je toliko posebna da mora biti ispričana. 
 
Ovo je priča o prvoj i jedinoj ljubavi koja je završila onako kako je i trebala završiti, zbog davnog danog obećanja tad malenog Matta Grodskyja koji je imao samo tri godine kad je upoznao svoju vršnjakinju Lauru Scheel i već je tada znao. 

 
Zajedno su išli u vrtić i bili nerazdvojan tandem. 




  
"Sjećam se jednog vrtićkog izleta u lokalnu knjižnicu. Teta nam je rekla da svatko mora primiti za ruke svog para, da se ne bi pogubili. Mi smo se čvrsto primili za ruke, cijelu knjižnicu smo prohodali ne ispuštajući jedno drugoga, jedino smo se u jednom trenutku morali razdvojiti zbog fizičke prepreke. No odmah smo se zgrabili i opet se nismo puštali. Mislim da je to najbolji opis našeg odnosa od prvog dana kad smo se upoznali. Stalno smo tražili načine da budemo zajedno, a čak i kada smo naišli na prepreku, brže bolje smo pronašli rješenje kako se opet spojiti. Zato sam znao da moje predškolsko obećanje ima smisla, kad sam joj pred svima rekao: "Čekaj, vidjet ćeš, jednog dana postat ćeš moja žena", ispričao je Matt, danas 23-godišnji mladić i suprug svoje prve i jedine ljubavi. 


 



 
Vjenčali su se lani, no njihova filmska ljubavna priča tek je nedavno postala viralna. 
 
 
Ako nas pitate, ne čudi što je postala viralna. Nema puno parova na svijetu koji se mogu pohvaliti time da doslovno cijeli život, od malih nogu do zrelosti, vole samo jednu osobu. 
 
I zato, ne podcjenjujte ljubav, niti velika dječja obećanja. Tko zna kakva sve iznenađenja krije život, samo ako im date šansu. 
 
A prva i prava ljubav itekako postoje. Njih su dvoje to dokazali na najbolji mogući način. 
  
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.