Prije mnogo vremena sestri su rekli da više nikada neće imati dijete, a onda se dogodilo čudo

Foto: Trish McCoy

"S tobom je bila jedna jaka sila, maleni", napisala je fotografkinja Trish McCoy ispod fotografija svog netom rođenog nećaka čije znakovito ime Ezra govori mračnu priču koja se krije iza njegovog rođenja. 
 
Trishinoj sestri Amber Barlett liječnici su rekli da se jednostavno ne nada da će više imati djece. Amber danas ima 32 godine, ima dvoje veće djece, no već 11 dugih godina boluje od rijetke autoimune bolesti radi koje je stalno na terapijama lijekova koji joj pomažu bolest držati pod kontrolom. Zbog ne baš sjajnih prognoza liječnici su joj govorili da se pomiri s tim da će ostati na dvoje djece, no kada je prošle godine slučajno ostala trudna odlučila je pokušati. To je značilo da se odrekla lijekova, liječnici su strahovali da joj se bolest ne pogorša, no neke su se sile uplele u njihovu sudbinu i tako je na svijet došao maleni dječačić kojem su roditelji, po uzoru na Star Wars junake, dali ime Ezra. 
 
Kao i na filmu, maleni je Ezra pobijedio mračne sile zajedno sa svojom majkom, a i sam je izvojevao pobjedu u nekoliko bitaka. Naime, maleni je po rođenju dobio žuticu, a njegov imunološki sustav nije bio na željenoj razini. Imao je i problema s plućima koja nisu radila kako treba, no dan po dan i maleni je postajao sve snažniji i zdraviji. 
 
Zato njegova obitelj doista vjeruje da njihovog malenog Ezru čuvaju sile koje će zauvijek biti s njim. U pravom smislu te slavne rečenice.  
 
Zato je cijela ovo foto priča inspirirana Star Wars junakom. 

 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.