Psihologinja objasnila kako unuci mijenjaju ljude

Foto: Pexels

Eminem će postati djed. Njegova kći, Hailie Jade, čeka prvo dijete sa suprugom Evanom McClintockom. Psihologinja Irina Korzaeva kaže da unuci itekako mijenjaju ljude. Naime, kad postanemo baka ili djed, novorođenče doživljavamo drugačije nego što smo gledali na vlastito dijete.

"Kad postanemo roditelji, u formativnim smo godinama. Imamo karijeru, ljubavnu vezu, živahan društveni život. Svašta se događa, što znači da fokus nije samo na djetetu. Ali, kao baka ili djed, čovjek je već puno toga prošao i osvijestio se", objasnila je Korzaeva.

Dodala je kako bake i djedovi dobivaju priliku otvoriti se na novi način. Njihovo unutarnje dijete oživljava i omogućuje im da urone u zabavu sa svojim unucima.

Eminem je početkom listopada na društvenim mrežama objavio spot za pjesmu Temporary u kojem je otkrio da će uskoro postati djed. Dirljivi video, napravljen od arhivskih snimaka, prikazuje odrastanje Hayley Jade. Tu je i trenutak u kojem ona ocu govori da je trudna. Daje mu majicu s natpisom "Djed broj 1" i pokazuje mu fotografiju ultrazvuka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.