Rijetka fotografija kćeri Enriquea Iglesiasa oduševila obožavatelje: Ista je tata!

KRAJEM siječnja, glazbenik Enrique Iglesias i bivša tenisačica Anna Kournikova dobili su treće dijete, djevojčicu Mary. Njezino rođenje su potvrdili fotografijama iz rodilišta, a potom su se vratili svom uobičajenom životu daleko od očiju javnosti.

Ipak, ponosna mama je sada odlučila podijeliti preslatku fotografiju svoje djevojčice odjevene u minijaturnu tenisku odoru koja je mnoge podsjetila na odjeću kakvu je Anna svojevremeno nosila dok se bavila tenisom. Potpuno očekivano, mnogi su zaključili kako bi djevojčica mogla krenuti maminim stopama.

Takve priče je potaknula i Kournikova koja je u opisu fotografije napisala: "Wimbledone, stižem".

No, drugi su uočili još jednu zanimljivu stvar.

"Ista je tata!" komentirala je jedna pratiteljica, a mnogi su se složili s njom.

Rijetke su prilike u kojima s obožavateljima dijele stvari iz privatnog života pa uvijek iznova uspiju izazvati oduševljenje. Tako je pjevač u jednom od intervjua otkrio da su dvogodišnji blizanci Lucy i Nicholas odlično prihvatili sestricu.

"Obožavaju je. Razlika je dvije godine pa sam bio pomalo prestrašen. Pitao sam se kako će reagirati. Imam i dva psa pa u našoj kući vlada popriličan kaos. Kad sam prvi put došao doma s Mashom, nisam znao što nas čeka", prepričao je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.