Khloe Kardashian pozirala sa sinom u bolničkom krevetu, roditelji je napali

Foto: EPA

KHLOE Kardashian u premijernoj epizodi druge sezone reality showa The Kardashians leži sa svojim novorođenim sinom u bolničkom krevetu. Prikazane fotografije razbjesnile su mnoge jer je bebu rodila surogat-majka.

Naime, premijerna epizoda otkrila je da su 38-godišnja Kardashianka i njezin bivši dečko Tristan Thompson započeli s procesom dobivanja drugog djeteta prije nego što je obitelj saznala da je Thompson drugoj ženi napravio dijete.

Prikazano je i da je Khloe stajala kraj surogat-majke tijekom porođaja, kao i da je uzela sina u naručje čim je stigao na svijet. Kasnije je legla u bolnički krevet s bebom u naručju, što je mnoge naljutilo. 

"Problem je što je dijete dobila pomoću surogatstva. Kad žena pokuša eliminirati rodilju s fotografija, pomalo mi je muka", komentirala je jedna osoba na roditeljskom forumu Mumsnet, gdje se povela rasprava o ovoj temi.

"Kad sam vidjela fotke na internetu, zapitala sam se kad je ona bila trudna, a onda sam se sjetila surogat-majke. Sigurna sam da je žena koja je rodila sama u privatnoj sobi i da će biti dobro, ali ovo ipak ne izgleda dobro", smatra druga osoba.

I na Twitteru su ljudi izrazili slično mišljenje.

"Nešto nije u redu s onima koji postaju roditelji putem surogat-majčinstva, a zatim se slikaju u bolničkom krevetu s novorođenčetom. To je potpuno nepotrebno. Mogli su samo objaviti fotografiju bebe u kolijevci", navodi treća osoba.

"Zašto Khloe pozira u tom krevetu kao da je upravo rodila?" pita se četvrta.

Khloe nije jedina Kardashianka koja je dobila djecu surogat-majčinstvom. Njezina starija sestra Kim također se odlučila za tu metodu za svoje dvoje najmlađe djece, Psalma i Chicago, nakon što je doživjela komplikacije tijekom rađanja North i Sainta.

Khloe još nije otkrila ime novorođenog sina, koji je na svijet stigao krajem srpnja. On joj je drugo dijete, a Thompsonu četvrto.