Ronaldo živi bajku pa je u tom stilu proslavio i drugi rođendan svoje kćeri

TEMATSKI dječji rođendani sve su češća pojava, a za njihovu popularnost ponajviše su zaslužne osobe iz svijeta poznatih i slavnih. Zato ne čudi što je i Cristiano Ronaldo drugi rođendan kćeri Alane Martine proslavio na isti način.

Štoviše, čini se kako je njegova zaručnica Georgina Rodriguez i sama zaljubljena u svijet bajki i princeza pa je već drugu godinu upravo tu temu odabrala za rođendan svoje djevojčice.

Podsjetimo, na fotografijama koje je slavni par tada objavio Alana Martina pozirala je s bratom i sestrom, blizancima Evom i Mateom. Dok je slavljenica bila odjevena u kostim Snjeguljice, Eva se transformirala u Pepeljugu, a maleni Mateo je postao Spiderman.

"Dana 12. studenog 2017. naš je dom postao bogatiji za još jednog člana. Danas Alana Martina slavi jednu godinu. Bila je to godina puna ljubavi i sreće. Još jedan blagoslov u prekrasnoj obitelji koju smo izgradili s toliko ljubavi. Blagoslovljeni smo i vrlo zahvalni što si ušla u naš život. Hvala svima na podršci i ljubavi koju nam pružate i hvala za tako divne čestitke za Alanu", napisala je tada ponosna mama.

Maskiranju se ove godine pridružila i zgodna Georgina.

Manekenka je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira u društvu kćeri, ali i s Cristianovim osmogodišnjim sinom te njegovim jednogodišnjim blizancima Evom Marijom i Mateom. Dok su dječaci bili maskirani u filmske superjunake, djevojčice su utjelovile princeze te su sve dekoracije bile u skladu s tim.

"Sretan rođendan, živote moj. Volimo te", napisala je Rodriguez, a gotovo identičnu fotografiju podijelio je i ponosni tata.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.