Rosie Huntington-Whiteley objavila prvu fotografiju sa sinčićem

Foto: Instagram

SUPERMODEL Rosie Huntington-Whiteley nedavno je objavila prvu fotografiju sa sinčićem u naručju koji će uskoro napuniti šest mjeseci. 

Prelijepa bivša "anđelica" i zaručnica zgodnog glumca Jasona Stathama sinčića je rodila 24. lipnja.

Par mu je dao ime Jack Oscar, a iako su vijest o dolasku malenog još tada objavili na Instagramu te priložili fotografiju na kojoj se vidi samo njegova malena ručica, sina od tada drže dalje od očiju javnosti. 

No Rosie je sada ipak odlučila počastiti svoje obožavatelje jednom fotografijom, na kojoj je lice malenog Jacka Oscara ostalo zaštićeno u maminu naručju, ali je javnost i takvu fotografiju dočekala s oduševljenjem. 

Rosie na Instagramu prati više od 7,6 milijuna fanova, a fotografiju snimljenu na ulasku u privatan avion već je lajkalo više od 210.000 fanova. Iako fotografija ne otkriva mnogo, naslov kojeg joj je dala - "Happy Holidays", razdragao je mnoge, zbog pomisli o prvom blagdanu u životu njihova sina.  

Obitelj se, kako piše The Sun, zaputila na blagdanski odmor u Utah, odnosno područje rezervata Navajo Nation gdje bi trebali provesti blagdane. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Rosie Huntington-Whiteley, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Rosie Huntington-Whiteley. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.