Sestre koje su se u djetinjstvu igrale da su trudne nakon 25 godina ponovile fotku

KAD su sestre Brie Dietz (35) i Chaulet Barba (33) imale 6 odnosno 4 godine, nisu imale pojma da će jednog dana biti trudne istovremeno.

Naime, upravo se to dogodilo tim sestrama iz Kalifornije, koje su imale priliku ponovo ovjekovječiti trenutak s "balonom" ispod haljine, samo što je ovaj put taj balon bio pravi trudnički trbuh, a one dvije odrasle osobe.

"Kad smo saznale da smo zajedno trudne, rekla sam: 'Sjećaš li se te fotke?'" kazala je Dietz. "Odmah mi se pojavila u glavi, još je se sjećam!"

Nakon malo podrobnijeg kopanja po uspomenama Barba je pronašla fotografiju iz 1990-ih s uvijačima u kosi i balonima ispod spavaćica. Sestre su odlučile ponoviti fotografiju, pozirajući jedna do druge u pidžamama, otkrivajući zaobljene trbuščiće.

"Toliko se djevojčica može poistovjetiti s tim slatkim trenucima djetinjstva kad se nevino igraš sa svojom braćom i sestrama", rekla je Dietz. "Nadam se da će to natjerati ljude da se prisjete tog slatkog vremena kada su bili u svom malom svijetu, a mi to ne možemo oponašati sada u našim užurbanim svakodnevnim životima."