Slavna glumica otkrila da joj je joga u trudnoći pomogla povezati se s kćeri

Foto: Instagram

DOVOLJAN je samo jedan pogled na Instagram profil glumice Kate Hudson da shvatite da je riječ o zaljubljenici u zdrav život i tjelovježbu. Stoga ni ne čudi da je i u trudnoći vježbala kako bi ostala u formi.

“Kate je utjelovljenje snage i samopouzdanja. Zna točno tko je i misli da je to nevjerojatno seksi”, izjavila je njena trenerica Desi Barlett koja se specijalizirala za prenatalne vježbe.

Barlett i Hudson trenirale su zajedno četiri mjeseca tijekom drugog i trećeg tromjesečja trudnoće, a to se isplatilo jer se 39-godišnja glumica tako uspjela povezati s kćeri Rani Rose.

“Toliko je utrenirana da njeni pokreti djeluju kao da pleše. Draga je, zabavna i otvorenog uma”, dodala je Barlett čiji je pristup oduševio Kate Hudson.

“Dala mi je nešto najljepše u trudnoći. Trenirala me i povela na duhovno putovanje koje me povezalo s kćeri dok je još rasla u mom trbuhu”, izjava je holivudske glumice u knjizi Your Strong, Sexy Pregnancy: A Yoga and Fitness Plan koju je objavila Barlett.

Leptir je poza u koju se zaljubila, a Barlett tvrdi da joga u trudnoći ima brojne prednosti za tjelesno i mentalno zdravlje majke, ali i bebe.

“Bila je nevjerojatno povezana s bebom u trbuhu. Gledati ženu koja je toliko usklađena s bebom u sebi i usredotočena na njenu dobrobit je inspirativno”, smatra Barlett.

Kako izvoditi pozu leptira?

Legnite na pod, spojite stopala i koljena izvrnite prema van tako da vaše tijelo oblikuje leptira. Ako trebate podršku za trudnički trbuh, iskoristite jastuke kao potporu. Zatvorite uči, lagano udahnite i povežite se s bebom. Zadržite ovu pozu tri do pet minuta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.