Stručnjak za veze objasnio zašto frajeri ne bi trebali izlaziti sa samohranim mamama

Foto: TikTok/Screenshot/@RealTalkMiami

NA TikToku je još jednom planula prava rasprava. Samoprozvani stručnjak za ljubavne veze i spojeve, korisnik te društvene mreže pod imenom @RealTalkMiami, dotaknuo se teme izlazaka sa samohranim majkama. Njegov video, koji je prikupio više od 16 tisuća pregleda, ali je u međuvremenu obrisan, a u kojem navodi "tri razloga zašto muškarci ne bi trebali biti u ozbiljnoj vezi sa samohranom majkom", razbjesnio je mnoge.

Njegovi se "savjeti" temelje na činjenici da u takvoj vezi muškarac, navodno, "nikada neće biti na prvom mjestu, nego će to biti dijete". I druga dva "problema" vrte se oko činjenice da ove žene dolaze "u paketu" s djecom.

"Drugo, dijete nije vaše pa ga ne možete disciplinirati. Također, majka dijete može odvesti sa sobom u bilo kojem trenutku pa ako prekinete, više ga nećete moći viđati. I na kraju, morate plaćati cijenu za odgovornost drugog frajera", objasnio je.

No, najviše bijesa izazvao je zaključkom na kraju spornog videa, u kojem svojim pratiteljima poručuje: "Samohrane mame samo su za rekreativne svrhe, zaštitite sebe i svoj novčanik."

"Samo za rekreativne svrhe? Evo kako reći da ne poštujete žene, bez da to direktno kažete", poručio mu je jedan od korisnika TikToka.

Kako prenosi Indy100, jedna samohrana majka napisala mu je: "Kao samohrana mama iskoristit ću priliku da ti kažem... To je super, brate, iako se ne igramo s dječacima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.