Supruga zvijezde Dawson’s Creeka otkrila kako je pet pobačaja utjecalo na nju

LJETOS su se glumac, kojeg su mnogi zapamtili po ulozi u hit seriji Dawson’s Creek, James Van Der Beek i njegova supruga Kimberly suočili s velikom tragedijom. Naime, na društvenim mrežama su tada objavili kako je Kimberly doživjela spontani pobačaj u 17. tjednu trudnoće. Paru koji ima petero djece bio je to peti put da se suočava s pobačajem u posljednjih devet godina.

Nakon svega Kimberly je odlučila progovoriti o emocijama s kojima se suočila te kako su svi ti prekidi trudnoća utjecali na nju.

"Razumijem da sam vrlo blagoslovljena što sam mogla roditi petero djece. Imala sam i pet pobačaja, od kojih su dva bila zaista teška iskustva", otkrila je Van Der Beek u podcastu The Make Down.

"Posljednja dva pobačaja bila su zaista ekstremna", rekla je Kimberly: "Tijekom onog u studenom sam izgubila tonu krvi, gubila sam svijest iznova i iznova te se pitala hoću li umrijeti."

Kimberly je rekla da si je uzela vremena da bude "stvarno nježna" prema sebi dok oplakuje gubitak svojih beba. Osvrnula se i na to da žene u SAD-u nemaju vremena za tugovanje, nego ih se hvali isključivo ako su "super žene" koje vrlo brzo opet "sve rade bez tuđe pomoći".

"Napravila sam si mali kutak za meditaciju i pohađam tečaj ceremonije čaja kako bih naučila opustiti se u svom tijelu", istaknula je te dodala kako vjeruje da takav pristup dobro utječe i na njezinu djecu, navodi Today.

Priznala je i da još uvijek nije potpuno odustala od ideje da ima još djece te da ne koristi kontracepciju, ali i istaknula je kako će se odlučiti na iduću trudnoću samo ako joj to tijelo dopusti i ako se potpuno oporavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.