Sutra svi na tjelovježbu uz japansku glazbu i japanske polagane igre

Foto: Udruga 3L
 
DOSTA je sjedenja, gledanja u ekran, ispijanja kavice ili šetnje po trgovačkim centrima. Dosta je obaveza oko kuće, kuhanja i zaostalih poslova. Dosta je crnih vijesti, stresa i pritisaka. Dosta je rutine, stresa, razmišljanja i izgovora poput „nemam vremena“ ili „nemam sredstava“.
 
Poklonite vrijeme sebi, svojoj djeci i partnerima, upoznajte nove ljude, nove vještine. Otputujte u subotu na nekoliko sati u vaše vrijeme, vaše tijelo. Nema veze što se niste pokrenuli godinu dana ili niz godina ili nikada. Nije važno je li vam draži nogomet, trčanje ili joga niti koliko imate godina. Nije važno jeste li baka, tata, studentica, školarac ili predškolarka. Ove subote i još tri do kraja godine u kvartu maksimir nudi se aktiviranje tijela, uma i životne energije za vas, vaše dijete ili vašu cijelu obitelj potpuno besplatno. I to nije sve! Sve vježbe koje uvježbate na radionici moći ćete vježbati i nakon radionice jer ćete dobiti pristup video snimkama.
 
Što vas očekuje? Topli doček i atmosfera, voditelj radionice Boris i njegova asistentica Lana, volonteri koji su spremni pomoći po potrebi. Zatim tiha kulisa japanske glazbe i izvođenje polaganih formi koje pokreću i zagrijavaju cijelo tijelo i unutrašnju energiju. Za djecu i sve koji se tako osjećaju pred kraj uvijek slijedi i igra, skakanje, bacanje po strunjačama i učenje padanja i premeta.
 
Dakle, vidimo se u ovu subotu 31. listopada, zatim 7., 14., 21. studenog i na zadnjoj radionici ove godine 5. prosinca. Dođite malo prije 11 sati u Kušlanovu 59a, Centar za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ u sportsku dvoranu obloženu strunjačama na kraju hodnika. A prije nam se javite i prijavite svoj dolazak na kontakt@slatkikosecer.com, šifra LOL. Sačuvat ćemo vašu elektroničku adresu samo kako bi vam poslali link na video snimke.

Veselimo se druženju s vama!
Udruga 3L u suradnji s Hrvatskim nanbudo savezom uz podršku HEP-a. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.