Tata je nježnim roditeljstvom zgrozio svoju djecu, ali je postao hit na internetu

NJEŽNO roditeljstvo predstavlja način odgoja djeteta koji se prvenstveno fokusira na podučavanju djece kroz empatiju, poštovanje, razumijevanje te postavljanje zdravih granica. Iako ponekad zna biti vrlo izazovno, naročito kada djeca ne žele slušati ili imaju ispade, jedan je tata na TikToku podijelio zanimljiv pristup ovom načinu odgoja i postao hit.

@bbebard Ultimate #dadmoves #gentleparenting #Comedy ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

Kako je objasnio u objavi, zbog specifičnog pristupa nježnom roditeljstvu njegovoj se djeci doslovno diže kosa na glavi. On se, kako ga sam naziva, služi nježnim roditeljstvom sa zlim namjerama. Ginger Jack, kako se ovaj tata zove na TikToku, u videu razgovara sa svojom djecom o izvršavanju obaveza. Pritom im napominje da, u slučaju da ne obave zadatke bez prigovaranja, on ima asa u rukavu.

''Imam novo pravilo. Kad god mi netko od vas počne prigovarati i žaliti se zbog svojih zadataka ili obaveza, počet ću se udvarati vašoj mami", rekao je tata pritom se zavodnički obraćajući svojoj supruzi, njihovoj mami. U pozadini možemo čuti djecu koja se zgražaju zbog njegovog udvaranja.