Tata kaže da proslave rođendana za djecu mlađu od 7 godina organiziraju sebični ljudi

Foto: Shutterstock

OTAC iz SAD-a na Redditu je objavio da je njegova partnerica htjela prirediti veliku zabavu za sinov rođendan, ali on se tome usprotivio. Podržava isključivo manja druženja s užom obitelji i prijateljima, a roditelje djece mlađe od 7 godina koji organiziraju velike proslave smatra sebičnima.

"Za 1. rođendan našeg sina sam je uspio uvjeriti da smo dovoljni mi, naši roditelji, braća i sestre. Sljedeće godine je opet krenula s istim planovima, ali sam je odgovorio. Ove godine se ponovila situacija", napisao je.

Međutim, partnerica njegovo mišljenje ovoga puta nije uvažila. Bila je frustrirana što joj ne dopušta da sinu priredi zabavu.

"Meni je to smiješno jer se ionako ničega neće sjećati. Ona smatra da će imati fotografije koje će mu biti uspomena. Ne razumije moje stajalište. Trebali bismo pričekati dok ne navrši šest ili sedam godina", nastavio je muškarac.

Razgovor je razbjesnio njegovu partnericu i krenula je planirati zabavu. Zato joj je rekao da su rođendanske zabave za bebe i malu djecu "izgovor za sebične odrasle da naprave zabavu na račun malog djeteta koje se ničega neće sjećati". Otada ne razgovaraju.

Stotine su komentirale objavu i izgrdile oca.

"Po vašoj logici ne biste trebali raditi ništa zabavno s djetetom dok ne bude dovoljno staro da se sjeća. Zašto ga voditi u park? Zašto mu čitati knjige? Vidiš li koliko to glupo zvuči?" odgovorila mu je osoba čiji je komentar skupio 4700 lajkova.

"Zašto je uvijek po tvom, a nikad po njenom? Iako se neće sjećati, dijete proživljava te trenutke", smatra druga.

"Način na koji komuniciramo oblikuje našu djecu. Pokazujemo im ljubav, mazimo ih, igramo se s njima, također ih discipliniramo i pokazujemo im granice i trebali bismo ih slaviti", dodala je treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.