Tata plesao s kćerima pa slučajno snimio trenutak koji je oduševio milijune ljudi

Screenshot: TikTok

TATA Louis Davis prije nekoliko dana na TikToku podijelio je videozapis na kojem pleše sa svojim kćerima. No, ono što je posebno jest što je Louis sasvim slučajno snimio trenutak u kojem je njegova jednogodišnja kći napravila svoje prve korake. 

Louis je plesao na pjesmu The Greatest Show iz popularnog mjuzikla The Greatest Showman. Nekoliko sekundi nakon što je pjesma počela svirati, pridružila mu se starija kći, a za njom je dopuzala i mlađa kći koja se prvo podigla na noge, a onda i napravila nekoliko koraka.

Videozapis je oduševio korisnike TikToka te je u tri dana pogledan 5.5 milijuna puta. Ljudi su pisali pozitivne komentare, a nekoliko ih je napisalo da pjesme iz ovog mjuzikla baš sve podižu na noge i potiču na ples.

"Ovo je tako dobro, i ja bih prohadala na ovu glazbu da sam ona", "Ovaj video je još jedan razlog više zašto volim ovaj mjuzikl", "Kakav predivan obiteljski trenutak", "Obje su predobre, ali malena je tako brzo došla do vas i odlučila se pridružiti. Oduševila me!", samo su neki od komentara.

@louisdavis_

 

♬ original sound - Louis
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.