Tata priznao da ne želi da njegova žena doji u javnosti pa se našao na udaru kritika

Foto: 123RF

NOVOPEČENOG oca ljudi su prozvali govnom nakon što se požalio na suprugu koja je spremna dojiti u javnosti. Anonimni otac na Redditu je otkrio da mu je neugodno ako supruga pritom nije pokrivena.

"Nisam protiv dojenja u javnosti, ali sam protiv toga da se to čini s izloženim prsima. Prvih par puta nisam joj ništa rekao jer nisam htio da ljudima oko nas bude neugodno, ali ona je to nastavila činiti. Pokušala je par puta prekriti prsa, ali tvrdi da se beba ne hvata dobro za dojku u što mi je teško povjerovati", kaže. 

Napisao je da je nervozan i da ne smatra svoj zahtjev nerazumnim.

"Mislim da je tražim samo da poštuje ljude oko sebe, a i to nije puno jer nismo često u javnosti", dodao je i pitao druge što misle pa se suočio s neočekivanim komentarima zbog kojih je naposljetku objavu i obrisao.

"Ti si kreten jer ti je neugodno kad se grudi koriste u svrhu zbog koje i postoje", "Mislim da ni ti ne bi jeo s krpom preko glave", neki su od komentara koje su korisnici Reddita počeli pisati pa se prvo uključio u raspravu.

"Ne postoji razlog zbog kojeg treba pokazivati toliko kože, bilo da ste žena ili muškarac. To je zastarjelo razmišljanje. Pobornik sam toga da neke stvari treba zadržati za sebe", pokušao se braniti čime je izazvao kontraefekt.

"Nepristojan si, prost, nezreo i sebičan", dio je uvreda koje je primio na svoj račun pa na kraju obrisao pitanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.