Tata u dvominutnom videu smještanja djeteta u autosjedalicu pokazao konjske živce

PONEKAD nam se čini da su djeca snažnija od nas. Zapravo nas njihova snaga itekako iznenadi i zapanji, a vjerujemo da se tu radi o snazi njihove volje i odlučnosti da dođu do nečega na svoj način.

Jedan takav slučaj postao je viralan na TikToku. U uistinu urnebesnom videu koji je skupio milijune pregleda na društvenim mrežama, tata je svim silama pokušao svoju djevojčicu smjestiti u njezinu autosjedalicu. To je zaista iscrpljujuća borba koju roditelji dobro znaju, ali ovaj tata pokazao je konjske živce.

@_prettyyounglee #kids #parenting #baby #carseatsafety ♬ original sound - Lee Baby

Korisnica TikToka @PrettyYoungLee stoga je nedavno objavila video na kojem se njezin suprug strpljivo bori s djevojčicom koja se cijelo vrijeme vrpolji i odupire autosjedalici. Na početku videa ona se penje na naslon, a on se uz to sve smije i pristaje na bitku. Cijeli proces bio je iznenađujuće tih, a u ovom srazu između odraslog muškarca i malog djeteta, pobijedilo je dijete, barem nakratko. Ostavljajući ga bez daha dok je pokušavao smjestiti natrag u autosjedalicu, ona se tiho i mirno borila s njim.

Video, koji je pregledan više od 1.6 milijuna puta na Twitteru i dobio više od 15.000 komentara na TikToku, traje gotovo dvije minute, a ovaj tata heroj cijelo vrijeme je smiren i hladan. Čak i kad se ona prevrne na trbuh, odmakne se od sigurnosnog pojasa i ostavi ga da dahće.

"LOL, taj odrastao muškarac gubi od djevojčice od 15 kg. On se bori za život", komentirao je korisnik TikToka. Drugi je dodao: "Ovo je najtiši hrvački meč koji sam ikada vidio."

Naposljetku je tata ipak uspio. Djevojčica je sigurno privezana i on je nagrađuje nježnim poljupcem nakon što je smjestio, a ona mu se smije. To je ono što ovaj video čini posebnim. Ne samo zanimljiva i urnebesna borba, već i dobrodušni način na koji se i dijete i beba odnose jedno prema drugom.

"Tata se nikada nije prestao smijati. toliko ljubavi", istaknuo je jedan korisnik TikToka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.