Teta otkrila nećakinji godinama skrivanu obiteljsku tajnu: Svi su bijesni na mene

Foto: Shutterstock

SVE obitelji imaju svoje tajne, neke su neobičnije od drugih, a jedna je žena nedavno svojoj nećakinji otkrila tajnu koja joj je promijenila život, što je izazvalo veliku svađu u obitelji.

Tragična sudbina i zamjena majke

Anonimna teta objavila je na Redditu pitanje je li donijela ispravnu odluku kad je nećakinji otkrila pravi identitet njene biološke majke, a učinila je to djevojčičinom tati i pomajki iza leđa. Napisala je: "Imala sam dvije starije sestre, Jane i Kim. Kim se razboljela i umrla, a na svijetu je ostavila moju nećakinju Lauru. Godinu dana nakon što je Kim umrla, Jane i Laurin tata Tom otkrili su da su u vezi i zaručili se. Svi su bili iznenađeni, ali nitko nije bio toliko zgrožen kao ja."

Kaže da je tada optužila Toma i Jane da su imali aferu, što su oni nepokolebljivo demantirali rekavši da bi Kim željela samo da budu sretni.

Nakon ovog otkrića dodatno su objasnili odluku koju su donijeli o odgajanju Laure: "Tek je napunila 2 godine kad je Kim umrla i odlučili su da bi bilo bolje da Laura misli da je Jane njezina majka u svakom smislu te riječi. Tom se riješio svih stvari koje bi sugerirale da su on i Kim ikada bili u vezi i natjerao svoju obitelj da se zakune da nikada neće reći Lauri istinu", objasnila je teta.

Čak su išli toliko daleko da su promijenili djevojčičino ime, jer se Jane ovo nije dovoljno sviđalo. Premda su se mnogi članovi obitelji složili s tim planom jer su Tom i Jane prijetili da će im uskratiti kontakt s djevojčicom, anonimna teta odbila je to učiniti, dodajući da bi to bilo nepoštovanje prema uspomeni na Kim.

Godine su prošle i teta s djevojčicom nije imala nikakav kontakt, ali joj se ova jednog dana javila putem društvenih mreža jer je bila zainteresirana za bavljenje istom karijerom i htjela je savjet svoje tete.

Otkriće dugo čuvane tajne

Nedugo nakon što su počele razgovarati, Laura je postavila teti pitanje o tome zašto nikad nije bila prisutna u njenom životu. "Da smo se dopisivale kao do tad, vjerojatno ne bih rekla ništa, ali razgovarale smo putem videopoziva i gledajući u njene oči, nešto se u meni slomilo. Sve sam joj priznala", otkrila je teta.

"Prije nego što je Kim umrla, ona i ja smo snimile nekoliko videa za Lauru kako bi ih ona jednog dana pogledala u svojim velikim i važnim životnim trenucima i rekla sam joj da ću joj ih poslati ako bi ih htjela pogledati. Poželjela je to, a nakon toga se danima nismo čule", ispričala je dalje teta.

Nedugo nakon toga tetu je nazvala sestra koja ju je optužila da je upropastila njenu obitelj. Laura se suočila s roditeljima i oni su joj bili prisiljeni reći istinu. Većina komentara na tetinu objavu bila je u prilog njezinoj odluci, a jedna je osoba napisala: "Jane i Tom učinili su nepravdu prema Kim. Oboje su užasni ljudi."

Druga je dodala: "To je tako srceparajuće i okrutno. Plačem za Laurom i Kim. Mislim da ne postoji način na koji ste Lauru mogli pripremiti za istinu, ali drago mi je da joj je netko konačno rekao."

Iako su neki sugerirali da nije bilo na teti da djevojčici otkrije istinu, drugi su je branili rekavši da Laura ima pravo znati tko joj je majka.