The Mountain iz GOT-a čeka bebu, njegovu suprugu razljutilo ruganje djetetu

ISLANDSKI glumac Hafþór Julius Björnsson, poznat po ulozi Gregora The Mountaina Cleganea u seriji Igra prijestolja, jedan je od najsnažnijih muškaraca na svijetu i budući otac dječaka kojeg čeka sa suprugom Kelsey Henson.

Par je sretnu vijest objavio na Instagramu fotografijama na kojima buše crni balon, iz kojeg potom ispadaju konfeti plave boje.

Većina pratitelja im je čestitala, ali neki su počeli zbijati šale na račun očite razlike u visini između The Mountaina i njegove supruge.

“Želimo svima zahvaliti na čestitkama i podršci. Nažalost, uvijek će biti onih koji će se izrugivati na račun našeg seksualnog života ili veličine bebe u usporedbi sa mnom i tako dalje, čak i kad su u pitanju objave poput ove koje bi trebale obilježiti važan trenutak koji mijenja naše živote. Postoje ljudi koji su očito toliko nezadovoljni vlastitim životom da moraju ostaviti više od 30 negativnih komentara o našem nerođenom djetetu. Nećemo to tolerirati”, upozorila je Henson na svom profilu i dodala da su neprikladne komentare obrisali, a autore istih blokirali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.