The Rock ponovno raznježio ženska srca preslatkom fotkom s kćeri

Foto: Instagram

DWAYNE JOHNSON, poznatiji kao The Rock, jedan je od onih slavnih očeva koji svakom svojom objavom na društvenim mrežama uspiju rastopiti srca mnogih dama. 

Uspjelo mu je to i posljednjom fotografijom na kojoj zajedno sa svojom petogodišnjom kćeri gleda drugi dio animiranog filma "Incredibles".

"'Incredibles' prije spavanja. I to po 57. put", napisao je The Rock ispod fotografije koja je ubrzo prikupila više od tri milijuna lajkova. 

"Čekaj dok shvati da njen tata posuđuje svoj glas u animiranom filmu 'Moana'. Taj ćete film gledati i više od 57 puta", našalila se jedna od njegovih pratiteljica.

"Ovo se zove prava očinska ljubav", komentirala je jedna od njegovih mnogobrojnih obožavateljica. 

"Predivna fotografija! No moram ti reći da mi se čini da tvoje noge teže koliko i moja desetogodišnja kći", poručila mu je druga.

"Uživajte sada jer će vam jednog dana nedostajati takvi trenuci", dodala je treća.

The Rock je inače otac triju kćeri, 17-godišnje Simone Alexandre koju ima iz prijašnjeg braka, a koja je nedavno završila svoje srednjoškolsko obrazovanje, te dviju djevojčica koje je dobio u braku s glazbenicom Lauren Hashian. Najmlađu je djevojčicu dobio u travnju prošle godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.